Green Day - Boulevard Of Broken Dreams


Therese Ahlsammar

Hon kommer till start :D. Hoppas på medalj nu under helgen

Therese Ahlsammar


Sitter och väntar på presskonferanen som börjar om 13 min, ska hon tävla eller inte?

Sara Algotsson Ostholt


OS-Silver till Sara. Sveriges första medalj :)

Dag 3 och 4

Förlåt att jag inte skrev något igår, men har vart så arg på detta OS inga medaljer har kommit för våra svenska hopp. Ur form är dom allihop.
Men idag har vi två svenska chanser och inte i någon av dom vanligaste grenarna heller utan i fältridning.

Där tjejen Sara Algotsson-Ostholt ligger delad etta just nu och hennes tävlande kan du följa i kunskapskanal vid halv 12 och sedan ligger det svenska laget på trejde plats. Så nu får vi hålla tummarna för att de kommer bli medalj.

Men vi kan väl ta gårdagen nu då:
Där Sara Sjöström simmade 200 m fritt försöken slutade hon på en tredje plats och sedan i semifinalen så åkte hon tyvärr ut, hon kom på en sjätte plats. Men hon har 3 lopp kvar så får hoppas att hon kanske kanske kan simma till sig en medalj där.

Sverige spelade även mot norge i handbollen. Där det slutade 21-24 till Norge. Sverige gjorde en bra match, men förlorade ändå tyvärr. Så nu gäller det att dom vinner 2 av de 3 matcherna dom har kvar om dom vill gå vidare.

Sara Sjöström

Ett utav medaljhoppet Sara Sjöström skulle ta medalj men så blev de inte utan istället blev det en dum fjärde plats. Snart finns det inte många medaljchanser kvar för Sveriges del. Får hoppas att det blir någon iallafall :).

Hoppas att ni har en bra kväll så hörs vi
Kram :)

Emma Johansson

Emma Johansson slutar sexa i linjeloppet i cykel. Efter punktering och världens bästa cyklist drar ifrån så kunde hon inte komma klungan komma ikapp. Så det blev en sjätte plats.

Får hoppas på Sarah Sjöström ikväll istället :)


Dag 2

Idag finns det medalj chanser (de fanns de igår med, men idag finns de stor chans). Dagens tävlande är:
  • Emma Johansson cyklar Linjelopp 13:00
  • Therese Lundqvist final skeet 15:00
  • Sverige-Tunisien 15:30
  • Sara Sjöström final 100 m fjäril 20:30

Höjdpunkterna idag :)

Kommer med uppdatering sen om hur det har gått för dom allihop. Ha de bra så länge så hörs vi :D


Dag 1

Dag har handlat mest om vatten för svenkdel idag, simning och rodd. Men det har även vart cykel, badminton, tennis och fotboll. Men just nu är det är det handboll som gäller. Vi kanske ska börja från början denna OS-dag ett.

Först ut var Sara Sjöström som skulle simma 100 m fjäril där hon gick vidare till semifinal som simas ikväll 20:40 ungefär tror jag. Där gick även svenka Martina Granström vidare. Så båda svenskorna vidare direkt. Får hoppas att dom klarar semin sen så det blir final. Svenskorna gick även vidare i 4*100 meter fritt.

I Rodd så gick både Lasse Karonen och Frida Svensson vidare till Semi. Lassa vann sitt heat och Frida blev två i sitt. Så även dom får kämpa på

Fotboll så då där Sverige möte japan som det var många chanser, men trots allt slutade 0-0. Får hoppas på vinst i nästa match.

Lite sämre gick det dock för den svenska cyklisten Gustav Larsson 75 i Linjeloppet, inte det bästa loppet han har gjort kanske.
Sofia Arvidsson som spelar Tennis åkte tyvärr ut i Tennisen och i Badmintonen åkte den svenska deltagren ut.

Precis nu slutade handbollen, där Sverige förlorade med 21-19.

Det var de för nu om de är något ni undrar är det bara och fråga :).
Ha de bra så länge


OS I LONDON

Igår var invigningen eller ja inatt kan man ju säga. Den var ganska bra faktiskt, men vad hade Sverige på sig för kläder? och Rolf-Göran Bengtsson som flaggbärare, aja ingen var ju typ med på invigningen så de fanns ju inte så många andra och välja på.
Och sen så tändes elden och den er ut så här och ska vara tänd i två veckor framöver.

Kommer med er uppdateringar sen så vi hörs, ha det bra så länge.

 


1 dag kvar

Hejsan
Imorn börjar OS och idag kom beskedet att Therese Ahlsammar är skadad, hon har en nerv i kläm. Kan man ha mer otur eller?
Får verkligen hoppas att de går över så att hon kan tävla nästa vecka. För hon är verkligen värd det.
Igår så inledde Sveriges damer i fotboll, dom vann med 4-1 mot sydafrika.
Kommer med mer uppdateringar inom kort :)
Ha det så bra, så hörs vi

Norge <3

22 Juli
För ett år sen idag, hände det som inte fick inte hända, 77 människor miste livet och många fler blev skadade och fick men för livet. Många förlorade sina vänner, släktningar och en familje medlem. Föräldrar förlorade sina barn och allt detta för en person som känner så mycket hat av personer som inte gjort någonting utom att försöka att få världen att se bättre ut.

Först var det bomben i Oslo där 8 människor miste livet och sedan en timme efter åkte han ut till Utöya och sköt ihjäl 71 människor och nästa allihop var barn och ungdomar.

Detta är sånt som inte får hända som händer ändå. Att en person kan känna så mycket hat mot barn som inte gjort någonting annat än att försöka få världen bättre och det har han något emot. Hur kan man ha något emot det?
Jag lär nog aldrig förstå det och de gör nog ingen annan heller.

Jag hoppas att detta var den första och sista gången detta hände.
R.I.P


En kort beskrivning av mig själv

Hej!
Kom precis på att jag inte har berskrivit mig själv något så det kanske är dags för det, eller vad säger ni?
Mitt namn är Sabina Olsson, bor på Orust 8 mil norr om göteborg. Jag är 20 år gammal och tog alltså studenten förra året från barn och fritidsprogrammet som jag faktiskt inte riktigt vet varför jag valde, antaligen för att jag tycker om barn, men de är inte riktigt det jag vill jobba med. Nog om det för nu. Just nu så jobbar jag med min farbror som har ett eget företag så vi håller på med lite allt möjligt, snickeri, målning, trädgårdsarbete, dränera runt hus alltså är de typ allting som har med utomhus arbete och göra.
På min fritd så håller jag mest på att greja hemma iallafall just nu, annars så är jag med kompisar när jag får tid.

Det är väl det som jag kan säga om de är något annat ni vill veta så är det bara och fråga så ska jag försöka och svara :)
Ha det bra så länge så hörs vi :)
Kramar

7 dagar kvar till OS

Halloj!
En vecka kvar tills OS börjar. Inte långt kvar nu, får hoppas att de blir några medaljer för Sverige känns inte som de finns så många hopp i år, men några finns de ju Emma Johansson, Gustav Larsson och hoppas att kanotisterna kan knippa någon också. Sen så finns ju Emma Green Tregaro och Ebba Ljungmark som kan göra bra av sig nu när inte Blanca är med. Sen så har vi ju såklart det svenska damfotbollslandslaget som kan få medalj och handbolls herrarna och damerna. Så har vi ju såklart dom mycket dukiga simmarna Therese Ahlsammar och Sara Sjöström.

Så med det så tror jag och hoppas på att det iallafall blir 6 medaljer om inte mer :)
Så om 7 dagar gäller det, Heja Sverige :)

Hoppas att ni har det super bra. Så hörs vi igen

Tillbaka igen

Hej!
Tänkte komma tillbaka och blogga igen och den här gången kommer det att handla mest om sport och musik dom två stora grejerna i mitt liv. De är väl det som är mitt liv antar jag.
Så med bara en vecka kvar till OS så börjar uppladdningen nu!
Skriver mer sen så vi hörs!

RSS 2.0